Νέα

Χειροποίητες Κρεμάστρες Τοίχου

Οι κρεμάστρες τοίχου είναι από τα πιο χρηστικά αντικείμενα σε ένα σπίτι. Η παρουσία τους είναι χρήσιμη τόσο σε εισόδους όπως είναι αυτή η κρεμάστρα σε καφέ και χρυσούς χρωματισμούς(που μπορείτε να βρείτε εδώ ) και υπνοδωμάτια όπως είναι μία κρεμάστρα μονόγραμμα(μπορείτε να τη βρείτε εδώ) αλλά και σαλόνια, κουζίνες, μπάνια όπως είναι ένα διακριτικό και κομψό βότσαλο(που μπορείτε να βρείτε εδώ), βοηθώντας στην οργάνωση των ρούχων τόσο των ενοίκων όσο και των επισκεπτών.

Ωστόσο στο σύγχρονο στυλ διακόσμησης που χαρακτηρίζεται από έντονο μινιμαλισμό, καθώς τα έπιπλα και τα διακοσμητικά είναι ελάχιστα, οι κρεμάστρες τοίχου δεν αποτελούν πλέον μόνο ένα χρηστικό αντικείμενο για το σπίτι, αλλά είναι και μια αισθητική παρέμβαση που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Ένα καλό παράδειγμα αποτελεί η κρεμάστρα τοίχου σε σχήμα κλαδιού ελιάς,(μπορείτε να τη βρείτε εδώ)στην οποία μπορείτε να κρεμάτε τα ρούχα σας αλλά παράλληλα ομορφαίνει και το χώρο σας.

Η art and metal θέλοντας να απογειώσει με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό της την ιδέα της κρεμάστρας και να δώσει λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαστάσεις και τους χρωματισμούς που ταιριάζουν σε κάθε χώρο, δημιουργεί κατόπιν παραγγελίας την κρεμάστρα που σας εκφράζει και αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου σας.

Οι πρωτότυπες κρεμάστρες που έχουμε επιλέξει να σας προσφέρουμε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα(που μπορείτε να βρείτε αυτά και ακόμη περισσότερα σχέδια με ένα πάτημα εδώ: https://artandmetal.gr/shop/ ), όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της art and metal ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους αλλά και για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την καλλιτεχνική τους διάσταση.

Προσθέτοντας στα παραπάνω τη μοναδικότητα του χειροποίητου που προσφέρει η art and metal, καθώς είναι δυνατή οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε(χρώμα, διαστάσεις ή και κάποια αλλαγή στο σχέδιο) οι κρεμάστρες που σας προτείνουμε θα δώσουν ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο του σπιτιού σας.