H εταιρία μας έχει στόχο να προστατεύσει τον καταναλωτή σύμφωνα με το Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ιστοσελίδας www.artandmetal.gr διέπονται από το διεθνές, Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Παραθέτουμε ποιο κάτω τους όρους χρήσης που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ηλεκτρονικών καταστημάτων προς όλους εσάς που τα επισκέπτεστε και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επισημαίνουμε ότι ο χρήστης και καταναλωτής του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να διαβάσει και να αποδέχεται τους όρους χρήσης.


ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Με την αποδοχή των όρων χρήσης δηλώνετε ότι είστε ηλικίας δέκα οχτώ (18) ετών και άνω. Αν η ηλικία σας είναι μικρότερη των δέκα οχτώ (18) ετών αλλά μεγαλύτερη των δέκα τριών (13), έχετε δικαίωμα χρήσης των υπηρεσιών μας αποκλειστικά και μόνο υπό την επίβλεψη γονέα ή άλλου ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος πρέπει να αποδέχεται τους παρόντες όρους. Σε αντίθετη περίπτωση η Επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τη χρήση αυτή. Αν είστε γονέας ή έχετε τη μέριμνα ανηλίκου που κάνει χρήση του ιστοτόπου μας, φέρετε πλήρη την ευθύνη που απορρέει από τη χρήση αυτή, συμπεριλαμβανομένων τυχόν οικονομικών υποχρεώσεων που προκύπτουν εξ αυτής.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας) καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας θα ζητείται ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της. Η art&metal.gr ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Η art&metal.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η art&metal.gr αναγνωρίζει το δικαίωμα σας να επιστρέφετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εξαιτίας της μη φυσικής παρουσίας των κατά την αγορά. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που κατασκευάστηκαν με δίκη σας υπόδειξη όσο άφορα τις διαστάσεις το χρώμα η άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά , αυτά τα προϊόντα δεν επιστρέφονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σας δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 15 εργάσιμων ήμερων από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε περίπτωση πέραν των 15 εργάσιμων ήμερων η art&metal.gr έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή για αντικατάσταση η ακύρωση της συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές τόσο στο ίδιο το προϊών όσο και στην συσκευασία του άλλα και στα έγγραφα που το συνοδεύουν ( απόδειξη η τιμολόγιο-φορτωτική κτλ). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Τρόπος αποστολής και αντικαταστάσεις ενός προϊόντος:

1) Επικοινωνήστε με e-mail στην διεύθυνση info@artandmetal.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής
2) To προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
3) H επιστροφή να γίνει εντός 15 εργάσιμων ήμερων από την ημερομηνία παραλαβής
4) To προϊόν να συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή ( απόδειξη η τιμολόγιο – φορτωτική κτλ ). Σε περίπτωση που δεν πληρούνται η παραπάνω όροι το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση δική του, σε αντίθετη περίπτωση το κόστος επαναποστολης για μόνο μια φορά επιβαρύνει την art&metal.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα πουλήθηκαν ελαττωματικά προϊόντα με υπαιτιότητα της art&metal.gr η από λάθος στην λήψη της παραγγελιάς, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κλπ τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικαταστάσεις καθώς και το κόστος της επιστροφής όσο και το κόστος της επαναποστολης . οι όροι επιστροφής είναι οι ίδιο που προαναφέραμε.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα εντός Ελλάδας αποστέλλονται με Courier και η παράδοσή τους στον πελάτη – αγοραστή γίνεται στον τόπο που οι τελευταίοι υποδεικνύουν. Προϊόντα που είναι ήδη έτοιμα αποστέλλονται αμέσως μετά την εξακρίβωση της πληρωμής. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά τη φόρμα στοιχείων της παραγγελίας σας για αποφυγή λαθών. Όταν το πακέτο σας είναι στο δρόμο θα σας σταλεί αριθμό της αποστολής (tracing number).

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Το κόστος των μεταφορικών για την αποστολή των προϊόντων μας ορίζεται ως εξης: 5 ευρώ εώς 2 κιλά,και ένα ευρώ επιπλέον για κάθε επιπλέον κιλο. Σε παραγγελίες 70 ευρώ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά.

Με πιστωτική κάρτα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ALPHA BANK IBAN: GR06 0140 5860 5860 0210 1022 635

ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR14 0110 4900 0000 4903 4057 882

EUROBANK IBAN: GR64 0260 4140 0007 5020 0398 361