Νέα

Επιτραπέζια Χειροποίητα Διακοσμητικά

Μεταλλικό Ανθοδοχείο

Το σαλόνι είναι ο χώρος του σπιτιού μας που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για τον λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να τον ανανεώνουμε και να τον εμπλουτίζουμε με πρωτότυπα και υψηλής αισθητικής αντικείμενα που συγχρόνως θα προσθέσουν φρεσκάδα και συνοχή στην διακόσμηση του σπιτιού μας .

Τα επιτραπέζια χειροποίητα διακοσμητικά της art and metal (μπορείτε να τα βρείτε στο https://artandmetal.gr/ )δημιουργούνται αποκλειστικά για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες σας. Μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει το πλεονέκτημα του χειροποίητου μπορούμε να συνδυάσουμε την κάθε δημιουργία που θα επιλέξουμε στο χρώμα ή τις διαστάσεις που μας ταιριάζει .

Μια από της αγαπημένες προτάσεις στην σύγχρονη επιτραπέζια διακόσμηση είναι τα πρωτότυπα μεταλλικά ανθοδοχεία της art and metal(μπορείτε να βρείτε https://artandmetal.gr/product-category/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%b6%ce%b9%ce%b1/ ) . Άλλα μοντέρνα και άλλα πιο διαχρονικά με πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων κατά την δική σας επιλογή θα αναβαθμίσουν αισθητικά την τραπεζαρία σας το τραπεζάκι του σαλονιού ή τον μπουφέ σας δίνοντας αίγλη και λάμψη στον χώρο.

Μεταλλικό Ανθοδοχείο

Για εσάς που θα θέλατε να συνδυάσετε το επιτραπέζιο διακοσμητικό σας με διαχρονικούς συμβολισμούς η art and metal επέλεξε την ελιά ως το σύμβολο εκείνο που από την αρχαιότητα οδηγούσε τους ανθρώπους στο νέο τους ξεκίνημα .Σύμβολο της ειρήνης του καλού και της ηρεμίας αλλά και της νίκης της αθανασίας και της γονιμότητας τα χειροποίητα διακοσμητικά μας με θέμα την ελιά(μπορείτε να τα βρείτε στο https://artandmetal.gr/product-category/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%b6%ce%b9%ce%b1/ ) κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά που τα καθιστούν αναλλοίωτα στον χρόνο αποτελούν παράλληλα μοναδικά έργα τέχνης που θα αναβαθμίσουν το στυλ της διακόσμησης σας όποιο και αν είναι αυτό.

Διακοσμητικό Κλαδί Ελιάς ΟξειδωμένοΔιπλό Κλαδί Ελιάς ΑντικέΔιακοσμητικό Κλαδί Ελιάς Χρώμιο

Οι χειροποίητες δημιουργίες μας θα μπορούσαν να αποτελέσουν και ένα υπέροχο δώρο υψηλής αισθητικής στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους ανθρώπους που θέλετε να δείξετε την εκτίμηση σας που θα σας θυμίζει για πάντα . Μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα( https://artandmetal.gr/shop/ ) για περισσότερες ιδέες και προτάσεις.